background image supermarktscan

Supermarkt-scan

Gezond koken en eten begint bij het doen van de juiste inkopen. Ontdek wat de gezonde keuzes zijn uit het aanbod van de supermarkt.

In de supermarkt van jouw keuze lopen we langs de verschillende afdelingen om inzicht te krijgen van het aanbod. Per afdeling staan we stil bij de verschillende productgroepen, je krijgt een beeld van de verschillende producten door ze te bekijken, vergelijken en wegen.

We maken een analyse van jouw wekelijkse boodschappen, we geven tips en advies over hoeveelheden, welke producten je kunt blijven kopen en welke je beter kunt vervangen of vermijden. We lichten toe welke verse producten er in het seizoen zijn en waarom je juist dan voor deze producten kiest. Ook leren we je hoe je op basis van de ingredientenlijst op etiketten kunt beoordelen of een product gezond is of wanneer je het beter in het schap kunt laten staan.

Deze workshop stelt je in staat gezond te kiezen en bewust inkopen te gaan doen.

Supermarkt scan
CURSUS: Supermarkt-scan
DATUM / TIJD: In overleg
DUUR: 1 à 1½ uur
KOSTEN: € 45,- per uur
LOCATIE: Supermarkt van jouw keuze


De prijs is inclusief btw en reiskosten in Tilburg, voor locaties buiten Tilburg wordt een kilometerprijs berekend. Per workshop is er plaats voor 5 deelnemers.

Wilt u met een grotere groep de workshop volgen, bijvoorbeeld als bedrijfs- of familieuitje, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.