background image presentaties

Presentatie

Je wilt graag gezonder eten maar weet niet precies hoe je dat moet doen en wat dat precies inhoudt? Wij verzorgen presentaties waarin we de basiskennis over een gezond voedingspatroon behandelen.

Met deze workshop krijg je informatie over een gezond voedingspatroon en een gezonde levensstijl. Tijdens de presentatie worden praktische tips gegeven hoe je gemakkelijk gezonder kunt eten en in stappen je voedingspatroon kunt aanpassen. Er worden voorbeelden gegeven van ongezonde producten en hun gezonde tegenhangers.

Deze workshop is een eerste stap op weg naar een gezondere levensstijl en stelt je in staat met de opgedane kennis zelf aan de slag te gaan.

Een presentatie kan individueel of in groepsverband worden gegeven en is eventueel aan te vullen met een kookdemonstratie, proeverij of kookworkshop. De presentatie kan worden verzorgd op een locatie naar keuze.

Supermarkt scan
CURSUS: Presentatie gezond voedingspatroon
DATUM / TIJD: In overleg
DUUR: 1 à 1½ uur
KOSTEN: Op aanvraag
LOCATIE: In overleg


De prijs is inclusief btw en reiskosten in Tilburg, voor locaties buiten Tilburg wordt een kilometerprijs berekend.

Wilt u met een grotere groep de workshop volgen, bijvoorbeeld als bedrijfs- of familieuitje, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.