background image kookles

Privékookles

We bieden ook de mogelijkheid om een privékookles (of een meerdaagse cursus) bij ons te volgen. Sommige mensen vinden een individuele les prettiger of ze hebben specifieke dieetwensen die niet aan bod komen tijdens de workshops. Bovendien heeft een privéles het voordeel dat er meer tijd en ruimte is voor vragen en uitleg.

We komen bij jou thuis en geven dan kookles aan maximaal vier personen. De invulling van de les gebeurt altijd in overleg. Jij bepaalt wat je wilt leren en wij stemmen daar een programma op af.

De kosten van een privéles op maat worden bepaald door verschillende factoren, zoals de ingrediënten, voorbereiding, duur en eventuele reiskosten. Het is daarom niet mogelijk een vaste prijs te berekenen voor een privékookles op maat. We werken altijd op basis van een offerte.

Heb je vragen of interesse in een privékookles, neem dan contact met ons op.

privékookles glutenvrij bakken

GLUTENVRIJ BAKKEN

Wanneer je uit gezondheidsoverwegingen stopt met eten van gluten, is het vaak lastig om lekkere alternatieven te vinden voor brood, gebak en pasta.

Veel glutenvrije producten uit de supermarkt zijn minder lekker dan de producten met gluten waarvan ze zijn afgeleid. Bovendien bevatten de meeste kant-en-klare producten vaak witte melen, geraffineerde suikers en ongezonde toevoegingen.

Tijdens deze les leer je lekkere glutenvrije broodjes, koekjes of taart maken aan de hand van beproefde recepten. Je krijgt tips hoe je gezonder kunt bakken en je leert wat goede alternatieven zijn voor tarwemeel, boter en suiker.

€ 125,00*

Heb je vragen of interesse in de privékookles GLUTENVRIJ BAKKEN, neem dan contact met ons op.

*) Deze prijs is op basis van deelname van een persoon, voor de 2e, 3e en 4e deelnemer wordt € 25,- p.p. in rekening gebracht.

privékookles groen

GROEN

Uit onderzoek blijkt dat Nederlanders veel te weinig groenten eten. Slechts een kwart van de bevolking eet voldoende groenten.

Denk je dat je zelf te weinig groenten eet en wil je dat veranderen? Dan is deze les iets voor jou.

Je krijgt tips, adviezen en recepten om op een eenvoudige manier meer groenten op te nemen in je dagelijks dieet. Er wordt gekookt met dagverse biologische ingrediënten en seizoengroenten die worden geleverd door boeren uit de omgeving van Tilburg.

€ 125,00*

Heb je vragen of interesse in de privé kookles GROEN, neem dan contact met ons op.

*) Deze prijs is op basis van deelname van een persoon, voor de 2e, 3e en 4e deelnemer wordt € 25,- p.p. in rekening gebracht.