Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Met deze website van Eat Drink Man Woman willen wij klanten, deelnemers en overige geďnteresseerden informatie bieden. Ondanks dat deze website met zorg en aandacht is samengesteld kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Aan de informatie die is opgeslagen in de website van Eat Drink Man Woman kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Eat Drink Man Woman is niet aansprakelijk voor elke vorm van directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, ontstaan door het gebruik van de websites van Eat Drink Man Woman of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website(s).

Copyright

De op deze website getoonde informatie, zoals teksten, afbeeldingen, merken, logo’s, (handels)namen of informatie in andere vorm, zijn eigendom van Eat Drink Man Woman. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eat Drink Man Woman.

Veiligheid

Met de groots mogelijke zorg probeert Eat Drink Man Woman deze website te beschermen tegen ongewild bezoek van personen en/of virussen. Mocht het toch zo zijn, dan heeft Eat Drink Man Woman geen enkele aansprakelijkheid.

Links

Op de website van het Eat Drink Man Woman staan links naar andere websites. Deze sites worden niet door Eat Drink Man Woman beheerd en Eat Drink Man Woman is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud hiervan.

E-mail

Door Eat Drink Man Woman verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Ook het vermenigvuldigen, openbaar maken, verstrekken en/of verspreiden van deze informatie is niet toegestaan. Eat Drink Man Woman staat niet in voor de juiste, volledige en tijdige overbrenging van de inhoud van de verzonden e-mail.